top of page

CUSTOM MURAL IN AN OFFICE SPACE

Relocating to a larger office, the EVera team wanted to create the perfect environment to go hand in hand with their modern and

forward-thinking company ethos.

Custom Woodland mural in ffice space
Custom Woodland mural in ffice space
Custom Woodland mural in ffice space

A seven-meter mural would create the perfect backdrop to the office setting. The client sent over their logo and woodland mural photo – a beautiful scene with beams of sunlight reaching through the branches into the foreground. A large EVera logo was to be placed at the front with a subtle sunshine glow around the lettering.

Seven panels were seamlessly installed across the width of the office wall by Scott Ingram. The finish was flawless, sleek, modern; almost calming – as if you were in among the trees. A true transformation – what an office space to work in!

Some final touches from Peeli completed the space: a large vinyl EVera logo greets you as you walk through the door with several other small logos dotted around the office to continue the theme. In the meeting room, a slick two and a half metre whiteboard vinyl stretches across the wall – polished off with a printed frame and mitred corners.

“Beautiful:” first impressions as the client walked through the door, “the perfect way to continue our branding throughout the space, we’re so chuffed with the new office and the super-fast turnaround!  It’s totally changed the whole feeling of the workspace! Brilliant, just brilliant..”

We thank Warwick Pure Offices manageress Kate for another fantastic referral.

bottom of page